Toeristische plannen Capurganá

Zien en doen - Eten en drinken - Overnachtingen - Reisplannen

Vakantie plannen

Toeristenplannen Capurganá |

Capurganá is een geografische regio van Colombia, gelegen in de gemeente Acandí, departement Chocó, grenzend aan Panama, aan de kust van de Caribische kust, in de Golf van Urabá. Waar binnen zijn economie vissen en toerisme is. In Capurganá ontdek je verschillende landschappen en culturen. Het was het inheemse land van de Kuna en de mulatten, en zomerverblijven voor Antioquians. Zoals onder andere stranden, fauna en flora. De economie is sterk in de landbouw en het toerisme.

De Capurganá Tour duurt 4 dagen 3 nachten.

Dagboek

4 dagen

3 nachten

Landvertrek vanuit Medellin

Prijs

Per persoon geldt:

Volwassene $ 1.530.000 in accommodatie (met meer dan één bed)

Kinderen ouder dan 5 jaar $ 1.420.000

Kinderen jonger dan 5 jaar $ 300.000 (ze reizen onder andere beladen, slapen bij de ouders en zijn exclusief eten.)

Inclusief

Transporte en vehículos según el número de personas

Visitas en:

-Sapzurro en lancha
-La Miel en lancha
-Pasaje por mar en lancha desde necoclí, ida y vuelta
-Capurganá
-Hospedaje 3 noches en hotel con piscina.
-Alimentación: 3 comidas
-Guía durante el recorrido
-Tasa portuaria
-Tarjeta de asistencia médica
-Ambiente familiar
Vervoer in voertuigen volgens het aantal personen

Bezoeken in:

-Sapzurro per boot
– Honing per boot
– Overtocht over zee per boot vanuit Necoclí, heen en terug
-Capurganá
– Verblijf 3 nachten in een hotel met zwembad.
-Eten: 3 maaltijden
– Begeleiden tijdens de rondleiding
-Havenbelasting
-Medische assistentiekaart
-Familie sfeer

Aanbevelingen

Draag comfortabele kleding, draag kleine bagage, gebruik geen waardevolle voorwerpen tijdens de tours.

Geen huisdieren.

Zorg voor de originele identiteitsdocumenten voor hotelregistratie. Inclusief de documenten van minderjarigen voor hotelregistratie.

“Capurgana toerisme |

Het behoort tot het departement Chocó, gemeente Acandí, waar 1.800 mensen wonen.Veel toeristen of kooplieden die naar Panama reizen doen dat via Capurganá – Puerto Obaldía (Panama).

De inheemse Kuna waren de inwoners, verdreven door immigranten uit naburige steden. Het heeft een vliegveld, mensen uit Medellin kwamen recreatiehutten, hotels, discotheken bouwen, de inwoners leven van de landbouw en de visserij, het heeft prachtige stranden. Veel zeesoorten in Capurganá maken hun keuken van vis en andere soorten, zoals de cigua (weekdier). Het eten is over het algemeen goedkoop, met lunches met vis en patacón. Op 30 minuten lopen ligt de plaats La Coquerita, met natuurlijke zwembaden aan zee. Op 2 uur lopen ligt het natuurreservaat El Cielo, met een uitkijkpunt, rivieren en watervallen.

Er wordt geoefend met duiken en u kunt schildpadden zien.

De functies die individuen uitvoeren tijdens hun reizen en verblijven op andere plaatsen dan hun routinegebied in een paar maanden of dagen, onder meer voor recreatie en zaken. Historisch toerisme Oude leeftijd In Griekenland raakten ze geïnteresseerd in vrije tijd en gebruikten ze hun rusttijd voor sport, cultuur en plezier. Midden in het Romeinse rijk bezochten burgers warmwaterbronnen. Middeleeuwen Religieuze pelgrimstochten waren wat er werd gebruikt. Moderne tijd Bedevaarten gaan door, bezoeken aan warmwaterbronnen, modderbaden voor de gezondheid en enkele stranden voor doktersinstructies. Hedendaagse leeftijd Rustreizen begonnen, de stoommachine veranderde de vorm van transport, waarbij alleen dieren werden vervoerd, het gebruik van stoom in het zeevervoer verminderde de ruimtetijd. Zeevervoer en ecologisch toerisme gaan viraal. Veel later vonden ze het vliegtuig uit, waardoor het tempo van het toerisme toenam. De meest bezochte landen zijn: Frankrijk Spanje VS China Italië Mexico

Plant u voor de eerste keer een reis naar Capurgana? Als dat zo is, vindt u het proces misschien een beetje hectisch. Er zijn zoveel dingen waarmee u rekening moet houden, dat u misschien niet weet waar u moet beginnen!

Als een bezoek aan Capurgana slechts een onderdeel is van een grotere reis, raden we u aan eerst Capurgana te plannen en later het andere deel van uw reisroute.

Bepaal in welke tijd van het jaar je Capurgana wilt bezoeken en voor hoe lang

Het hele jaar door varieert de temperatuur van 21 °C tot 30 °C.

Hoeveel dagen te besteden in Capurgana?
Als u eenmaal heeft besloten wanneer u wilt bezoeken, moet u overwegen hoe lang. Er wordt ons vaak gevraagd hoeveel dagen we in Capurgana moeten doorbrengen. Een minimum van 3 dagen zou ideaal zijn, omdat je dan de kans krijgt om enkele van de belangrijkste parken te zien.

Bepaal uw budget

Bedenk hoeveel u moet budgetteren voor wat de eerste van vele bezoeken zou kunnen zijn, of een eenmalige reis.
Capurgana is niet zo duur en je vraagt ​​je misschien af ​​hoeveel het kost om naar Capurgana te gaan.
We raden aan om ongeveer $ 200.000 (USD$ 50) per dag, per persoon, te budgetteren, na betaling voor de reis. Je kunt natuurlijk meer of minder uitgeven, maar onze laatste reis heeft ons laten zien dat deze waarde een eerste element is.

Vluchten boeken

Plan hoe je Capurgana zult bereiken.
Als je in Amerika, Europa, Oceanië, Azië of Afrika bent, is het normaal dat je met het vliegtuig reist.
Vluchten van luchtvaartmaatschappijen zoals Aeromexico, Air Europa, American Airlines, Arajet, Avianca, Copa, Jet blue, Jetsmart, Latam, United, Spirit en Wingo komen aan in Medellin.

Van Medellin naar Capurgana, over land.

Boek accommodatie

Waar te verblijven in Capurgana

Voor veel mensen is het iets lastigs bij het plannen van hun reis naar Capurgana. We weten dat het kiezen van een verblijfplaats in een stad die u nog niet eerder heeft bezocht vermoeiend kan zijn. Bespreek de waarde van accommodatie in Capurgana, de omgeving en de juiste accommodatie voor uw reisgezelschap, reisklasse en reisbudget. Daarom hoeft u er niet veel over na te denken als u een Colombia Plans Pass krijgt.

Reisplanning

Prioriteer de lijst in dingen die u moet doen en dingen die u graag zou willen doen

Boek rondleidingen, attracties, ervaringen en activiteiten

Als dit uw eerste bezoek aan Capurgana is en u van plan bent veel van de plaatsen en attracties te bezoeken, kan het lonen om te investeren in een Colombia Plans Pass.

Advies vóór vertrek

Dit zijn zaken waar u misschien al maanden voor vertrek rekening mee wilt houden.

Hoe verbinding te maken met wifi
Regelmatig krijgen wij de vraag wat de mogelijkheden zijn om verbinding te maken met internet in Capurgana. Het is op veel plaatsen beschikbaar, zoals cafés, musea en veel hotels.

• Koop een simkaart voordat u vertrekt of bij aankomst in Colombia

Bepaal wat je inpakt
Het is praktisch om voorbereid te zijn op je avontuur in Capurgana.
Enkele objecten waarmee u rekening moet houden zijn:
• Comfortabele tennisschoenen
• Adapter of connector
• Antidiefstaltassen

Scan the code