Vakantie plannen

Toeristische plannen Boyaca

Zien en doen - Eten en drinken - Overnachtingen - Reisplannen

“Toeristische plannen voor Boyacá | Toerismebureau in Boyacá | Toeristische plannen in Boyacá | Toeristisch bedrijf in Boyacá | Toeristenplan Boyacá

Toerisme in Boyaca

Boyacá is een geografische regio van Colombia, met als hoofdstad Tunja, in centraal-oostelijk Colombia. Waar binnen zijn economie landbouw en mijnbouw zijn. In Boyacá ontdek je verschillende landschappen en culturen. Zoals onder andere Villa de Leyva, Tunja.

De Boyacá Tour duurt 4 dagen 3 nachten.

Dagboek

4 dagen

3 nachten

Landvertrek vanuit Medellin

Prijs

Per persoon geldt:

Volwassene $ 800.000 in accommodatie (met meer dan één bed)

Kinderen ouder dan 5 jaar $ 700.000

Kinderen jonger dan 5 jaar $ 100.000 (ze reizen onder andere beladen, slapen bij de ouders en zijn exclusief eten.)

Inclusief

Vervoer in voertuigen volgens het aantal personen

Bezoeken in:

-Duitama
-Sogaam
-Vargas-moeras
-Tunja
-Villa de Leyva
-Chiquinquá
-Zipaquirá
– Paipa-warmwaterbronnen
– Verblijf 3 nachten in hotel.
-Eten: ontbijt en maaltijden (elke avond).
– Begeleiden tijdens de rondleiding
-Medische assistentiekaart
-Familie sfeer

Aanbevelingen

Draag comfortabele kleding, draag kleine bagage, gebruik geen waardevolle voorwerpen tijdens de tours.

Geen huisdieren.

Zorg voor de originele identiteitsdocumenten voor hotelregistratie. Inclusief de documenten van minderjarigen voor hotelregistratie.

“boyacá toerisme | Uitstapjes naar boyaca | Bestemmingen in boyacá | boyacá toeristische plannen | Excursies in boyacá | vakanties in boyaca

Er wonen 1.400.000 mensen, de eerste kolonisten waren inheemse Muiscas en Chibchas, de onafhankelijkheidsoorlogen werden op zijn grondgebied uitgevochten.

Enkele van de meest bevolkte gemeenten zijn Tunja, Duitama en Sogamoso.

Het heeft de Cundiboyacense Altiplano, de Magdalena-rivier, de oostelijke bergketen en de oostelijke vlakten, natuurparken (Cocuy National Natural Park
Iguaque fauna- en florareservaat, Pisba National Natural Park
Guanentá Alto Río Fonce Fauna- en Florareservaat, Sierra Nevada de Güican. De regio heeft immigranten uit Antioquia. De belangrijkste commerciële activiteit is landbouw, veeteelt en mijnbouw (zoals steenkool en smaragd).

De Carare-trein is in aanbouw en gaat naar Santa Marta om kolen te vervoeren. Er zijn inwoners die zich toeleggen op ambachten en ze hebben originele gerechten zoals puchero boyacense en arepas boyacences. De hoofdstad is Tunja, gelegen in de Alto Chicamocha-vallei, en heeft rivieren (Jordán, Teatinos, La Vega, La Cascada).

De veiligheid van Tunja is vergelijkbaar met die van Europese landen. In de provincie Ricaurte valt de gemeente Villa de Leyva op, vlakbij Tunja, met koloniale architectuur.

De functies die individuen uitvoeren tijdens hun reizen en verblijven op andere plaatsen dan hun routinegebied in een paar maanden of dagen, onder meer voor recreatie en zaken.

Historisch toerisme

Oude leeftijd
In Griekenland raakten ze geïnteresseerd in vrije tijd en gebruikten ze hun rusttijd voor sport, cultuur en plezier.
Midden in het Romeinse rijk bezochten burgers warmwaterbronnen.
Middeleeuwen
Religieuze pelgrimstochten waren wat er werd gebruikt.
Moderne tijd
Bedevaarten gaan door, bezoeken aan warmwaterbronnen, modderbaden voor de gezondheid en enkele stranden voor doktersinstructies.
Hedendaagse leeftijd
Rustreizen begonnen, de stoommachine veranderde de vorm van transport, waarbij alleen dieren werden vervoerd, het gebruik van stoom in het zeevervoer verminderde de ruimtetijd. Zeevervoer en ecologisch toerisme gaan viraal. Veel later vonden ze het vliegtuig uit, waardoor het tempo van het toerisme toenam.

De meest bezochte landen zijn:
Frankrijk
Spanje
VS
China
Italië
Mexico

Scan the code