Toeristische plannen Bogota

Zien en doen - Eten en drinken - Overnachtingen - Reisplannen

Vakantie plannen

Toeristische plannen voor Bogotá |

Bogotá is een geografische regio van Colombia, gelegen in het departement Cundinamarca, in het midden van het land, zijnde de hoofdstad, het is de op twee na hoogste hoofdstad en met een leeftijd van meer dan 500 jaar. Het is sterk ontwikkeld waar binnen zijn economie industrie en financiën zijn. In Bogotá worden verschillende landschappen en culturen ontdekt.

De Bogotá Tour duurt 4 dagen 3 nachten.

Dagboek

4 dagen

3 nachten

Landvertrek vanuit Medellin

Prijs

Per persoon geldt:

Volwassene $ 800.000 in accommodatie (met meer dan één bed)

Kinderen ouder dan 5 jaar $ 700.000

Kinderen jonger dan 5 jaar $ 100.000 (ze reizen onder andere beladen, slapen bij de ouders en zijn exclusief eten.)

Inclusief

Vervoer in voertuigen volgens het aantal personen

Bezoeken in:

-Bogota
-Monserrate
-Lichtmis
-Park 93
– Verblijf 3 nachten in hotel
-Eten: ontbijt en maaltijden (elke avond).
– Begeleiden tijdens de rondleiding
-Medische assistentiekaart
-Familie sfeer

Aanbevelingen

Draag comfortabele kleding, draag kleine bagage, gebruik geen waardevolle voorwerpen tijdens de tours.

Geen huisdieren.

Zorg voor de originele identiteitsdocumenten voor hotelregistratie. Inclusief de documenten van minderjarigen voor hotelregistratie.

“Bogota Toerisme |

Meer dan 8 miljoen mensen wonen in Bogotá, met 20 steden (Usaquén, Chapinero, Santa Fe, San Cristóbal, Usme, Tunjuelito, Bosa, Kennedy, Fontibón, Engativá, Suba, Barrios Unidos, Teusaquillo, Los Mártires, Antonio Nariño, Puente Aranda , La Candelaria, Rafael Uribe Uribe, Ciudad Bolívar, Sumapaz) en 2000 buurten, het is het financiële centrum en met 70% van de Colombiaanse bedrijven. Het ligt 2600 meter boven de zeespiegel, met een gemiddeld klimaat van 14 graden, in het Sumapaz-veengebied, het grootste ter wereld, omgeven door bergen en de rivier de Bogotá. Het grootstedelijk gebied (La Calera, Sopó, Tabio, Tenjo, Gachancipá en Bojacá, Soacha, Zipaquirá, Facatativá, Cota, Chía, Mosquera, Madrid, Funza, Cajicá, Sibaté en Tocancipá)

Enkele interessante plaatsen

Monserraat
Het park op 93
Bolivar-plein
Het Museum van de Bank van de Republiek
Quevedo’s fontein
De Candelaria

In Bogotá zijn de meeste internationale bedrijven in Colombia gevestigd, en het heeft ook 5% van de Colombiaanse bedrijven (ongeveer 300.000 bedrijven). Het heeft een van de meest gebruikte luchthavens in Latijns-Amerika, het heeft een goede levenskwaliteit en het potentieel om zaken te doen. De industrie verwerft haar belangrijkste elementen van Villavicencio. De belangrijkste exportproducten zijn naar Europa en Noord-Amerika.

In Bogotá wonen mensen met afkomst uit andere steden in Colombia, deze hebben de culturele tradities beïnvloed. Het heeft de hoogste gebouwen van Colombia: El BD Bacatá, Torres Atrio en Torre Colpatria. Het heeft meer dan 86 musea en 68 kunstgalerijen, meer dan 39 theaters. Het heeft veel parken, en het grootste is El Parque Metropolitano Simón Bolívar. Er zijn veel restaurants en hun originele gerecht is ajiaco en tamale. 50% van de buitenlandse toeristen in Colombia bezoekt Bogotá.

De functies die individuen uitvoeren tijdens hun reizen en verblijven op andere plaatsen dan hun routinegebied in een paar maanden of dagen, onder meer voor recreatie en zaken.

Historisch toerisme

Oude leeftijd
In Griekenland raakten ze geïnteresseerd in vrije tijd en gebruikten ze hun rusttijd voor sport, cultuur en plezier.
Midden in het Romeinse rijk bezochten burgers warmwaterbronnen.
Middeleeuwen
Religieuze pelgrimstochten waren wat er werd gebruikt.
Moderne tijd
Bedevaarten gaan door, bezoeken aan warmwaterbronnen, modderbaden voor de gezondheid en enkele stranden voor doktersinstructies.
Hedendaagse leeftijd
Rustreizen begonnen, de stoommachine veranderde de vorm van transport, waarbij alleen dieren werden vervoerd, het gebruik van stoom in het zeevervoer verminderde de ruimtetijd. Zeevervoer en ecologisch toerisme gaan viraal. Veel later vonden ze het vliegtuig uit, waardoor het tempo van het toerisme toenam.

De meest bezochte landen zijn:
Frankrijk
Spanje
VS
China
Italië
Mexico

Plant u voor de eerste keer een reis naar Bogota? Als dat zo is, vindt u het proces misschien een beetje hectisch. Er zijn zoveel dingen waarmee u rekening moet houden, dat u misschien niet weet waar u moet beginnen!

Als een bezoek aan Bogota slechts een onderdeel is van een grotere reis, raden we u aan eerst Bogota te plannen en later het andere deel van uw reisroute.

Bepaal in welke tijd van het jaar je Bogota wilt bezoeken en voor hoe lang

Het hele jaar door varieert de temperatuur van 15 °C tot 31 °C.

Hoeveel dagen te besteden in Bogota?
Als u eenmaal heeft besloten wanneer u wilt bezoeken, moet u overwegen hoe lang. Er wordt ons vaak gevraagd hoeveel dagen we in Bogota moeten doorbrengen. Een minimum van 3 dagen zou ideaal zijn, omdat je dan de kans krijgt om enkele van de belangrijkste parken te zien.

Bepaal uw budget

Bedenk hoeveel u moet budgetteren voor wat de eerste van vele bezoeken zou kunnen zijn, of een eenmalige reis.
Bogota is niet zo duur en je vraagt ​​je misschien af ​​hoeveel het kost om naar Bogota te gaan.
We raden aan om ongeveer $ 200.000 (USD$ 50) per dag, per persoon, te budgetteren, na betaling voor de reis. Je kunt natuurlijk meer of minder uitgeven, maar onze laatste reis heeft ons laten zien dat deze waarde een eerste element is.

Vluchten boeken

Plan hoe je naar Bogota gaat.
Als je in Amerika, Europa, Oceanië, Azië of Afrika bent, is het normaal dat je met het vliegtuig reist.
Vluchten van luchtvaartmaatschappijen zoals Aeromexico, Air Europa, American Airlines, Arajet, Avianca, Copa, Jet blue, Jetsmart, Latam, United, Spirit en Wingo komen aan in Medellin.

Vervolgens van Medellin naar Bogota, over land.

Boek accommodatie

Waar te verblijven in Bogota

Het is voor veel mensen iets moeilijks bij het plannen van hun reis naar Bogota. We weten dat het kiezen van een verblijfplaats in een stad die u nog niet eerder heeft bezocht vermoeiend kan zijn. Analyseer de waarde van accommodatie in Bogota, de omgeving en de juiste accommodatie voor uw reisgezelschap, reisklasse en reisbudget. Daarom hoeft u er niet veel over na te denken als u een Colombia Plans Pass krijgt.

Reisplanning

Prioriteer de lijst in dingen die u moet doen en dingen die u graag zou willen doen

Boek rondleidingen, attracties, ervaringen en activiteiten

Als dit je eerste bezoek aan Bogota is en je bent van plan veel van de plaatsen en attracties te bezoeken, kan het lonen om te investeren in een Colombia Plans Pass.

Advies vóór vertrek

Dit zijn zaken waar u wellicht maanden voor vertrek rekening mee wilt houden.

Hoe verbinding te maken met wifi
We krijgen vaak de vraag wat de mogelijkheden zijn om verbinding te maken met internet in Bogota. Het is op veel plaatsen beschikbaar, zoals cafés, musea en veel hotels.

• Koop een simkaart voordat u vertrekt of bij aankomst in Colombia

Bepaal wat je inpakt
Het is praktisch om voorbereid te zijn op je avontuur in Bogota.
Enkele objecten waarmee u rekening moet houden zijn:
• Comfortabele tennisschoenen
• Adapter of connector
• Antidiefstaltassen

Scan the code