Toeristische plannen amazone

Zien en doen - Eten en drinken - Overnachtingen - Reisplannen

Vakantie plannen

Vliegtuigen turísticos Amazonas |

Amazonas is een geografische regio van Colombia, grenzend aan Brazilië, waarvan Leticia de hoofdstad is. Het ligt in het zuiden van Colombia, een oerwoudgebied vol flora en fauna. Waar binnen zijn economie landbouw en hout zijn. In Amazonas worden verschillende landschappen en culturen ontdekt. en inheemse gemeenschappen.

De Amazon Tour duurt 4 dagen 3 nachten.

Dagboek

4 dagen

3 nachten

Vertrek vanuit Medellin (prijs is exclusief tickets)

Prijs

Per persoon geldt:

Volwassene $ 750.000 in accommodatie (met meer dan één bed) (exclusief vliegtickets)

Kinderen ouder dan 5 jaar $ 650.000 (exclusief vliegtickets)

Kinderen jonger dan 5 jaar $ 100.000 (onder andere reisbeladen, slapen bij ouders en exclusief eten) (exclusief vliegticket)

Inclusief

Vervoer in voertuigen volgens het aantal personen

Bezoeken in:

– Vervoer naar de luchthaven, heen en terug
-Leticia
-Puerto Nariño per boot
-Eiland van de apen
-Macedonische gemeenschap, inheems
– Verblijf 3 nachten in hotel
-Eten: ontbijt en maaltijden (elke avond).
– Begeleiden tijdens de rondleiding
-Medische assistentiekaart
-Familie sfeer

Aanbevelingen

Vaccin tegen gele koorts

Draag comfortabele kleding, draag kleine bagage, gebruik geen waardevolle voorwerpen tijdens de tours.

Geen huisdieren.

Zorg voor de originele identiteitsdocumenten voor hotelregistratie. Inclusief de documenten van minderjarigen voor hotelregistratie.

“Amazone toerisme |

Leticia is de hoofdstad van het Amazonegebied en grenst aan de gemeente Tabatinga in Brazilië naast de Amazone, grenst aan Tarapacá en de gemeente Puerto Nariño. Het ligt ver van de steden en heeft geen onderling verbonden wegen met andere gemeenten. Leticia is een haven, het transport vindt plaats via rivieren en de helft van de inwoners bestaat uit inheemse Ticunas, Nukaklos, Uitotos en Tucanos. Leticia ligt naast de gemeente Santa Rosa de Yavarí in Peru. In Leticia wonen 52 duizend mensen. Het is een grensgebied tussen 3 landen.

Sommige toeristische trekpleisters zijn dat wel
Het Francisco de Paula Santander-park, de grens met Brazilië, het Mundo Amazónico-themapark, de Banco de la República-bibliotheek, de toeristische pier, het Orellana-park.

Het Tarapotomeer
Puerto Narino
San Martin
Heilig Cocamameer
Ticuna-gemeenschap
Yagua La Libertad-gemeenschap
Amazon World-thema en ecologisch park
Natuurpark La Manigua
Nationaal natuurpark Amacayacu
Cahuinari Nationaal Natuurpark
Apen eiland
Yahuarcacas-meer

Het heeft een aantal hogescholen en universiteiten.

de functies die individuen uitvoeren tijdens hun reizen en verblijven op andere plaatsen dan hun routinegebied in een paar maanden of dagen, onder meer voor recreatie en zaken. Historisch toerisme Oude leeftijd In Griekenland raakten ze geïnteresseerd in vrije tijd en gebruikten ze hun rusttijd voor sport, cultuur en plezier. Midden in het Romeinse rijk bezochten burgers warmwaterbronnen. Middeleeuwen Religieuze pelgrimstochten waren wat er werd gebruikt. Moderne tijd Bedevaarten gaan door, bezoeken aan warmwaterbronnen, modderbaden voor de gezondheid en enkele stranden voor doktersinstructies. Hedendaagse leeftijd Rustreizen begonnen, de stoommachine veranderde de vorm van transport, waarbij alleen dieren werden vervoerd, het gebruik van stoom in het zeevervoer verminderde de ruimtetijd. Zeevervoer en ecologisch toerisme gaan viraal. Veel later vonden ze het vliegtuig uit, waardoor het tempo van het toerisme toenam. De meest bezochte landen zijn: Frankrijk Spanje VS China Italië Mexico

Plant u voor de eerste keer een reis naar Amazonas? Als dat zo is, vindt u het proces misschien een beetje hectisch. Er zijn zoveel dingen waarmee u rekening moet houden, dat u misschien niet weet waar u moet beginnen!
Als een bezoek aan Amazonas slechts een onderdeel is van een grotere reis, raden we je aan eerst Amazonas te plannen en later het andere deel van je reisschema.

Bepaal in welke tijd van het jaar je Amazonas wilt bezoeken en voor hoe lang

De aanwezigheid van regen is het hele jaar door constant, waarbij de regen het minst is van november tot februari. En de regen komt het meest voor van april tot juni.

Hoeveel dagen te besteden in Amazonas?
Als u eenmaal heeft besloten wanneer u wilt bezoeken, moet u overwegen hoe lang. Er wordt ons vaak gevraagd hoeveel dagen we in Amazonas moeten doorbrengen. Een minimum van 3 dagen zou ideaal zijn, omdat je dan de kans krijgt om enkele van de belangrijkste parken te zien.


Bepaal uw budget


Bedenk hoeveel u moet budgetteren voor wat de eerste van vele bezoeken zou kunnen zijn, of een eenmalige reis.
Amazonas is niet zo duur en je vraagt ​​je misschien af ​​hoeveel het kost om naar Amazonas te gaan.
We raden aan om ongeveer $ 200.000 (USD$ 50) per dag, per persoon, te budgetteren, na betaling voor de reis. Je kunt natuurlijk meer of minder uitgeven, maar onze laatste reis heeft ons laten zien dat deze waarde een eerste element is.

Vluchten boeken

Plan hoe je Amazonas zult bereiken.
Als je in Amerika, Europa, Oceanië, Azië of Afrika bent, is het normaal dat je met het vliegtuig reist.
Vluchten van luchtvaartmaatschappijen zoals Aeromexico, Air Europa, American Airlines, Arajet, Avianca, Copa, Jet blue, Jetsmart, Latam, United, Spirit en Wingo komen aan in Medellin.

Na Medellin naar de luchthaven Amazonas, de internationale luchthaven General Alfredo Vásquez Cobo.

Boek accommodatie

Waar te verblijven in Amazonas

Het is voor veel mensen iets moeilijks bij het plannen van hun reis naar Amazonas. We weten dat het kiezen van een verblijfplaats in een stad die u nog niet eerder heeft bezocht vermoeiend kan zijn. Analyseer de waarde van accommodatie in Amazonas, het gebied en de juiste accommodatie voor uw reisgezelschap, reisklasse en reisbudget. Daarom hoeft u er niet veel over na te denken als u een Colombia Plans Pass krijgt.

Reisplanning

Prioriteer de lijst in dingen die u moet doen en dingen die u graag zou willen doen

Boek rondleidingen, attracties, ervaringen en activiteiten

Als dit je eerste bezoek aan Amazonas is en je van plan bent veel van de plaatsen en attracties te bezoeken, kan het lonen om te investeren in een Colombia Plans Pass.

Advies vóór vertrek

Dit zijn zaken waar u wellicht maanden voor vertrek rekening mee wilt houden.

Hoe verbinding te maken met wifi
We krijgen vaak de vraag wat de mogelijkheden zijn om verbinding te maken met internet in Amazonas. Het is op veel plaatsen beschikbaar, zoals cafés, musea en veel hotels.


• Koop een simkaart voordat u vertrekt of bij aankomst in Colombia

Bepaal wat je inpakt
Het is praktisch om voorbereid te zijn op je Amazon-avontuur.
Enkele objecten waarmee u rekening moet houden zijn:
• Comfortabele tennisschoenen
• Adapter of connector
• Antidiefstaltassen

Scan the code