Vakantie plannen

Toeristische plannen amazone

Zien en doen - Eten en drinken - Overnachtingen - Reisplannen

Vliegtuigen turísticos Amazonas | Turismo-agentschap in Amazonas | Vliegtuigen turísticos en Amazonas | Turismo-bedrijf in Amazonas | Plan toeristische Amazonas

Amazon toerisme

Amazonas is een geografische regio van Colombia, grenzend aan Brazilië, waarvan Leticia de hoofdstad is. Het ligt in het zuiden van Colombia, een oerwoudgebied vol flora en fauna. Waar binnen zijn economie landbouw en hout zijn. In Amazonas worden verschillende landschappen en culturen ontdekt. en inheemse gemeenschappen.

De Amazon Tour duurt 4 dagen 3 nachten.

Dagboek

4 dagen

3 nachten

Vertrek vanuit Medellin (prijs is exclusief tickets)

Prijs

Per persoon geldt:

Volwassene $ 750.000 in accommodatie (met meer dan één bed) (exclusief vliegtickets)

Kinderen ouder dan 5 jaar $ 650.000 (exclusief vliegtickets)

Kinderen jonger dan 5 jaar $ 100.000 (onder andere reisbeladen, slapen bij ouders en exclusief eten) (exclusief vliegticket)

Inclusief

Vervoer in voertuigen volgens het aantal personen

Bezoeken in:

– Vervoer naar de luchthaven, heen en terug
-Leticia
-Puerto Nariño per boot
-Eiland van de apen
-Macedonische gemeenschap, inheems
– Verblijf 3 nachten in hotel
-Eten: ontbijt en maaltijden (elke avond).
– Begeleiden tijdens de rondleiding
-Medische assistentiekaart
-Familie sfeer

Aanbevelingen

Vaccin tegen gele koorts

Draag comfortabele kleding, draag kleine bagage, gebruik geen waardevolle voorwerpen tijdens de tours.

Geen huisdieren.

Zorg voor de originele identiteitsdocumenten voor hotelregistratie. Inclusief de documenten van minderjarigen voor hotelregistratie.

“Amazone toerisme | Uitstapjes naar het Amazonegebied | Bestemmingen in Amazonië | Amazone toeristische plannen | Excursies in Amazon | vakanties in de Amazone

Leticia is de hoofdstad van het Amazonegebied en grenst aan de gemeente Tabatinga in Brazilië naast de Amazone, grenst aan Tarapacá en de gemeente Puerto Nariño. Het ligt ver van de steden en heeft geen onderling verbonden wegen met andere gemeenten. Leticia is een haven, het transport vindt plaats via rivieren en de helft van de inwoners bestaat uit inheemse Ticunas, Nukaklos, Uitotos en Tucanos. Leticia ligt naast de gemeente Santa Rosa de Yavarí in Peru. In Leticia wonen 52 duizend mensen. Het is een grensgebied tussen 3 landen.

Sommige toeristische trekpleisters zijn dat wel
Het Francisco de Paula Santander-park, de grens met Brazilië, het Mundo Amazónico-themapark, de Banco de la República-bibliotheek, de toeristische pier, het Orellana-park.

Het Tarapotomeer
Puerto Narino
San Martin
Heilig Cocamameer
Ticuna-gemeenschap
Yagua La Libertad-gemeenschap
Amazon World-thema en ecologisch park
Natuurpark La Manigua
Nationaal natuurpark Amacayacu
Cahuinari Nationaal Natuurpark
Apen eiland
Yahuarcacas-meer

Het heeft een aantal hogescholen en universiteiten.

de functies die individuen uitvoeren tijdens hun reizen en verblijven op andere plaatsen dan hun routinegebied in een paar maanden of dagen, onder meer voor recreatie en zaken. Historisch toerisme Oude leeftijd In Griekenland raakten ze geïnteresseerd in vrije tijd en gebruikten ze hun rusttijd voor sport, cultuur en plezier. Midden in het Romeinse rijk bezochten burgers warmwaterbronnen. Middeleeuwen Religieuze pelgrimstochten waren wat er werd gebruikt. Moderne tijd Bedevaarten gaan door, bezoeken aan warmwaterbronnen, modderbaden voor de gezondheid en enkele stranden voor doktersinstructies. Hedendaagse leeftijd Rustreizen begonnen, de stoommachine veranderde de vorm van transport, waarbij alleen dieren werden vervoerd, het gebruik van stoom in het zeevervoer verminderde de ruimtetijd. Zeevervoer en ecologisch toerisme gaan viraal. Veel later vonden ze het vliegtuig uit, waardoor het tempo van het toerisme toenam. De meest bezochte landen zijn: Frankrijk Spanje VS China Italië Mexico
Scan the code